Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Συγκρατημένη αισιοδοξία για επενδυτή

Το ραντεβού που έγινε το Σάββατο το απόγευμα μεταξύ του προέδρου του Πανιωνίου Γεράσιμου Βεντούρη και των εκπροσώπων των επενδυτών που βρίσκονται πίσω από την Couvra Holdings LTD έφερε μεγαλύτερη αισιοδοξία στη διοίκηση των Κυανέρυθρων. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο και χρειάζεται να προηγηθούν κάποιες διαδικασίες για να περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Στη συνάντηση που έγινε το Σάββατο 21 Μαΐου έγινε το πρώτο άκουσμα των ονομάτων των επιχειρηματιών που συνεργάζονται στην εταιρεία αυτή και όπως διαβεβαιώνουν από τη διοίκηση της ΠΑΕ πρόκειται για σοβαρούς επιχειρηματίες. Οι προφορικές διαβεβαιώσεις τους κάνουν να αισιοδοξούν, αλλά θα πρέπει πρώτα να γίνουν έλεγχοι τόσο στην ΠΑΕ, όσο και στις προθέσεις των επιχειρηματιών.
Οι επιχειρηματίες δεν επιθυμούν την δημοσιοποίηση των ονομάτων τους πριν επέλθει η οριστική συμφωνία ώστε να μην χρεωθούν κανένα ναυάγιο.
Η διοίκηση του Πανιωνίου δεν θέλει να αφήσει πίσω τον προγραμματισμό της για να εξεταστεί μια πρόταση και έτσι δεν θα "παραχωρήσει" αυτή την εβδομάδα το λογιστήριο της στους ορκωτούς λογιστές για να αποκτήσουν σαφή εικόνα για τα δεδομένα της ΠΑΕ. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες τους που αφορούν την σεζόν που τελείωσε και να εξοφληθούν οι ποδοσφαιριστές που θα φύγουν για διακοπές.