Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Πανιώνιος – ΠΑΟ Ρουφ 3-2


Φιλική νίκη με 3-2 απέναντι στον ΠΑΟ Ρούφ για τον Πανιώνιο με τον Τάκη Λεμονή να χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων, τους δανεικούς που έχουν επιστρέψει (Λουκίνας – Κοντοχρήστος) και ποδοσφαιριστές υπό δοκιμή. Ο Σταματής στο 14ο λεπτό σημείωσε το 1-0 έπειτα από γύρισμα του Ντούνη. Στην επόμενη φάση ο Σταματής είχε σουτ στο δοκάρι αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα του ΠΑΟ Ρουφ Βουτσινά. Το 2-0 έγινε από τον Ντούνη στο 28ο λεπτό. Μέσα σε τρία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γιανιτσανάκη (32’) και τον Μιχελή (35’), ενώ είχαν και δοκάρι με τον Πέτρου στο 78ο λεπτό. Το τελικό 3-2 έκανε με σουτ ο Λουκίνας στο 87ο λεπτό.
Ο Πανιώνιος χρησιμοποίησε διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο.
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:  Ανέστης, Κούρος, Ρουμπουλάκος, Διαμαντόπουλος, Κούρντι, Ντούνης, Τσουβαλτσίδης, Σταματής, Βλάχος, Σμυρλής, Γκέζος.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Λούκατς, Καμπούρης, Πολλάλης, Κούρος, Χατζησάββας, Σπανός, Ρουσάκης, Μάκος, Τσαουσάι, Κοντοχρήστος, Λουκίνας

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Βουτσινάς, Πενταυράκης, Κοκολάκης, Γρομιτσάρης, Βιδάλης, Χαλιμούρδας, Πέτρου, Θεοδωρόπουλος, Μιχελής, Γιανιτσανάκης, Καπουράνης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καφές, Γιουβανέλης, Σαπαλίδης, Διαμαντόπουλος, Κρητικός, Κωνσταντόπουλος, Λαδάς, Σαλάκου, Μαρυωνίτης.